top of page
Over mij

Mijn droom is, dat alle baby's liefdevol, in alle rust en vertrouwen geboren kunnen worden. Voor mij begint dat proces al voor de geboorte, als de baby nog veilig in de buik zit.

In deze tijd wordt steeds duidelijker hoe belangrijk de periode in de zwangerschap is voor de rest van je leven. En hoe belangrijk het is hoe je met het prille leven in je buik omgaat en reageert op de signalen van je kindje. Daarvoor is een liefdevolle relatie met jezelf en je partner ook van groot belang, hoe ga je met jezelf en met je partner om? Samen de rust en tijd nemen om vertrouwen op te bouwen. Vertrouwen in jezelf, in elkaar, in het kindje, in het proces van zwangerschap en geboorte. 

Ik ben altijd dankbaar wanneer ik dat zie gebeuren in mijn praktijk.

Ik vind het fijn om steeds bij te leren, omdat ik nieuwsgierig ben en me graag ontwikkel.

Vanuit mijn werk als haptonomisch zwangerschapsbegeleider ben ik mij gaan verdiepen in de craniosacraal therapie, een prachtige methode om op een zachte manier met mensen te kunnen werken. Dit heeft mijn mogelijkheden om mensen te helpen in de praktijk vergroot.

Sinds een aantal jaren is daar hypnotherapie bij gekomen, een zeer doeltreffende methode, waarmee vele klachten verholpen kunnen worden, van gedragsverandering tot onverwerkte emoties, van sportverbetering tot ontspannen bevallen.

Ook als voorbereiding op de geboorte is hypnose goed in te zetten, bijvoorbeeld wanneer je bang bent voor wat er komen gaat. Of wanneer je graag zonder pijnmedicatie wilt bevallen en zelf de regie wilt houden.

 

Open staan, zonder oordeel, betrokken, warm, zoeken, geïnteresseerd, kennis delen, het zijn eigenschappen die bij mij passen en waarmee ik je graag ontmoet.

​​​​

Sinds 1999 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk aan huis. Eerst in Doetinchem, maar sinds maart 2016 woon en werk ik in Gaanderen, waar ik werk in een heerlijk ruime, lichte, rustige en warme praktijkruimte. 

In Gaanderen woon ik met mijn man Willem en mijn  2 kinderen Mairin (geboren in 1999) en Siem (geboren in 2003).

 

 

 

 

 

bottom of page